Pagina aan het laden...

Diensten

Webdesign & Development

Sterk in het creëren van goed gestructureerde, makkelijk aanpasbare en gebruiksvriendelijke websites.
Unieke concepten, feeling voor afwerking en 'geen gezever', dat is het opium van MINSKY. Altijd paraat met de meest progressieve webtechnologieën en straffe ideeën.

Onze vaardigheden beperken zich niet enkel tot het programmeren van websites, we creëren ze ook. Pixel perfect designs met oog voor detail, dat is waar we goed in zijn.

Mobile ready?

Optimale weergave op alle soorten devices.
“Even vlug iets opzoeken...” het wordt meer en meer de taak van onze smartphones en tablets. Daarom hechten we veel belang aan responsive designs, wat wil zeggen dat bezoekers te allen tijde de best mogelijke browse ervaring krijgen, ongeacht het apparaat of schermgrootte waar ze met surfen.

Wat de scherm-maatstaf van morgen wordt? Een vraag die we niet kunnen beantwoorden, wat we wel kunnen is nu al anticiperen zodat websites in de toekomst er optimaal blijven uitzien.

E-commerce

Webshops met inventaris mogelijkheden.
Bij MINSKY bouwen we robuuste en makkelijk te inventariseren webshops, al dan niet volledig geïntegreerd in uw website. Daarnaast begeleiden we onze klanten in het kiezen van de best bijpassende betaalservices en pakketten.

Benieuwd naar hoe makkelijk onze custom webshops te beheren zijn? Contacteer ons en we demonstreren het graag.

All-in services

Hosting, statistieken, zoekmachine optimalisatie, social media, ...?
  • Hoe krijg ik mijn website als top resultaat in Google? (SEO & SEA)
  • Waar en hoe huur ik een domeinnaam?
  • Op welk type server zet ik best mijn website?
  • Wat is het surfgedrag van mijn doelgroep?
Vragen die voor onnodige kopzorgen kunnen zorgen. Gelukkig zijn we hier zeer flexibel in, alle technische diensten nemen we volledig voor onze rekening. Daarnaast bieden we standaard een onvoorwaardelijke na-service (ook na kantooruren), zodat uw website zeker vlot blijft draaien.

Ook voor grotere projecten ( +50 000 pageviews/dag ) hebben we private server en caching oplossingen, zodat ook de grootste jongens vlot blijven draaien.